Μοναδική βραδιά με αυθεντική λαϊκή διασκέδαση χθες στη Γλυφάδα μας, από τον υπέροχο Γιώργο Μαργαρίτη με τις διαχρονικές επιτυχίες αλλά και από τους Κωνσταντίνο Μαργαρίτη, Μαρίνα Νικολοπούλου και Βασιλική Στεφάνου, που ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο όλα τα σύγχρονα ελληνικά σουξέ. Ήταν η πρώτη συναυλία του δεύτερου μέρους του Φεστιβάλ Γλυφάδας (με την ευγενική χορηγία της Περιφέρειας Αττικής) και ο κόσμος ενθουσιάστηκε.


«Καλό αποκαλόκαιρο λέμε εμείς – ούτε καλό φθινόπωρο, ούτε καλό χειμώνα», είπε ανοίγοντας την όμορφη βραδιά ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και πρόσθεσε: «Θα ανταμώνουμε εδώ έως τα τέλη Σεπτεμβρίου και ελπίζουμε οι επιλογές και του δεύτερου μέρους του Φεστιβάλ να καλύψουν όλες τις προτιμήσεις και να αισθανθείτε κι εσείς την ίδια χαρά που νιώθουμε εμείς κάθε φορά που βρισκόμαστε εδώ. Ωραία η σημερινή βραδιά, ωραίο το φεγγάρι, καλή διασκέδαση σε όλους. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα τρόφιμα και τα φάρμακα που συνεισφέρετε στις κοινωνικές δομές του Δήμου μας, για τους συμπολίτες μας -και είναι περισσότεροι από 2.000- που τα έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη. Η προσφορά σας είναι πολύτιμη».

Η είσοδος είναι πάντα ΔΩΡΕΑΝ. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του, για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη ώσπου να μπορέσουν να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και να μη χρειάζονται οικονομική στήριξη.